Elena este un nutriționist de excepție… are o foarte bună înțelegere în ceea ce privește funcționarea organismului și nevoile nutriționale ale acestuia și are de asemenea și capacitatea (deosebit de importantă pentru acest domeniu) de a explica și transmite aceste informații clientului. Am beneficiat de meniuri personalizate alcătuite de ea, în urma unui proces foarte riguros de anamneză, de informații, răspunsuri și sfaturi deosebit de valoroase, care în ansamblul lor m-au ajutat enorm și m-au făcut să-mi doresc un stil de viață sănătos.

Este o persoană foarte atentă cu oamenii și cu nevoile lor, foarte perspicace și echilibrată, adeptă a unui stil de viață în armonie cu natura și cu credința. Știe că pentru o viață împlinită este nevoie de un corp și de o minte sănătoase și că pentru obținerea lor avem nevoie atât de ajutor din afară, dar și de foarte multă voință și efort din partea noastră, dar că rezultatul final merită cu adevărat.
Un lucru foarte important pe care l-am observat la elena de-a lungul dietelor mele, supravegheate sau nu de ea, a fost faptul că toate cunoștințele ei sunt foarte temeinice și bine documentate. Acolo unde o informație îi lipsește sau este insuficientă, nu îi este teamă, rușine sau lene să reia studiul, să se documenteze din alte surse, să caute și să învețe necontenit, astfel încât ce transmite clienților să fie o informație completă, actuală și cât mai de folos. După părerea mea aceasta este o atitudine ce ar trebui adoptată în orice domeniu al vieții noastre.

Scroll to Top