Mihaela

Mă gândeam că poți realiza un astfel de proiect, ca cel al taberelor de nutriție, numai dacă ai mare drag de oameni! Este un dar de la Dumnezeu!

Când am început și eu, timid, să fiu alături de voi, mi-am spus atunci: OK, foarte interesant, dar eu n-o să reușesc niciodată! Atât de multe ingrediente? Neștiind atunci că varietatea este unul dintre factorii ce stau la baza alimentației sănătoase!

Gândul meu de azi e cu totul altul și nu pot decât să mulțumesc Elenei, dar și Anei, că au inițiat aceste tabere de nutriție, în care am aflat o mulțime de lucruri interesante și am interacționat cu oameni frumoși la suflet! Îți trebuie puțin curaj, un start hotărât și vei intra într-o lume atât de vastă și cu atât de multe posibilități, pe care nici nu le bănuiai la început de drum, o lume în care Elena ne conduce cu atâta pricepere și dibăcie, cu informații bine studiate și verificate, cu sfaturi personalizate, toate văzute prin prisma credinței noastre ortodoxe, baza acestor tabere, prin care noi învățăm să iubim postul!

Aș spune în final, că mi-aș dori să fim cât mai mulți în aceste tabere, să ne îndrăgostim cât mai mulți de un stil de viață sănătos și de o alimentație corectă și echilibrată, pentru că, nu-i așa, a mânca a fost, este și va fi o bucurie sfântă! Eu nu pot decât să vă mulțumesc pentru că existați și ne sunteți ghizi în aceste frumoase peripluri nutriționale și nu numai! 😘🙏🌷

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top