Lenuța

Am participat la tabăra Să iubim postul și mi-a plăcut. Mie îmi plăcea postul, aveam convingerile mele, neclintite, dar când am mai aflat și o mulțime de noutăți despre beneficiile postului, toate documentate științific, nu am putut decât să fiu mulțumită că am fost și eu în tabără.
Am imprimat toate lecțiile, să le pot reciti când mai găsesc puțin timp… Am avut multe de învățat și am găsit răspunsuri la diverse întrebări. Din păcate, rețetele din tabără nu mi-au fost permise din cauza situației delicate a sănătății mele, dar rețetele pe care mi le-ați “dedicat” îmi plac. Încă nu le-am încercat pe toate. De unele m-am îndrăgostit… (chifteluțele de somon în combinație cu pesto de busuioc – care este mai mult decât delicios – îmi plac așa de mult că doar gândindu-mă la ele mi se face poftă, așa cum mă gândeam odată la o ciocolată sau o înghețată). Din păcate unele rețete nu le pot încă încerca, dar sper să pot peste timp.
În ce privește minusurile, nu sunt în măsură să critic, pentru că nu este competența mea. Pot spune doar că am avut de câștigat prin participarea la tabără.

Scroll to Top