Diana

Mi-a plăcut tare mult tabăra “Postul ucenicilor”. La prima vedere, pentru un non-talent la gătit, a fost un maraton de bucătărit. Referitor la rețete, m-am mai încurcat în cantități și câteodată am facut mai multă mâncare decât trebuia sau am mai improvizat când nu mai apucam să cumpăr unele ingrediente, dar dincolo de toate astea,  mâncarea a ieșit foarte gustoasă, iar eu m-am simțit foarte bine, fără dureri de burtă sau stări de balonare, am avut energie și m-am bucurat că am putut să rezist ușor în zilele cu doar o masă pe zi. Mi-au plăcut combinațiile surprinzătoare de arome și texturi. Revin deseori la fișierul cu rețete și reiau ce mi-a plăcut cel mai mult. La fel și cu webinariile, încă le mai ascult când găsesc timp, să mai consolidez cele aflate sau să mi le reamintesc. Mi-a plăcut mult abordarea ta, ai făcut ca și cele mai sofisticate lucruri să fie și pe înțelesul meu. Sper să ajung și la cabinetul tău într-o zi sau să mai revin în tabără!

Mă bucur mult să te cunosc, ești un om talentat și îți admir bogăția de cunoștințe, dar mai ales pasiunea cu care o împarți și la noi, cei care avem nevoie de o mână de ajutor!

Mult succes și ajutor de la Dumnezeu!

P.S.: Am devenit fan matcha [ceai verde pudră]! Mă gândesc serios să-mi cumpăr și eu un pămătuf de bambus, ca să fie experiența și mai plăcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top